Практична робота №6

https://youtu.be/MwsOQdw2biY



Характеристика програми:

Movie Maker - це найпростіший редактор відео, за допомогою якого можна "захопити" відео з підключених до комп'ютера відеокамер, ТБ-тюнера і інших пристроїв, редагувати збережені відеофайли, накладати різні ефекти, створювати початкові і кінцеві титри.

Під час копіювання Movie Maker розділяє фільм на безліч маленьких уривків - кліпів (сцен), які в подальшому можна перемонтувати на повний фільм, накласти якусь подобу звукової доріжки, вставити між окремими кліпами "перехідні" спецефекти.

Фактично Microsoft обмежує користувачів лише одним форматом - WMV (Windows Media Video), який дозволяє досягти максимального ступеня стиснення при збереженні прийнятної якості.

Створити новий "проект" в Movie Maker можна за допомогою меню-> Файл-> Створити-> ПРОЕКТ, потім перекинути за допомогою меню-> Файл => Імпорт всі потрібні файли з відео, фотографіями або звуком на "робочий стіл" Інтерфейсу акуратно розташувати їх (за допомогою миші) в потрібному порядку за "кадрам" віртуальної кіноплівки внизу екрану.

Готовий проект можна програти тут же, в правій частині вікна програми - плеєрі.

Готовий проект можна зберегти у відеоформаті. За замовчуванням файл зберігається з найкращою якістю для відтворення на комп'ютері - в форматі WMV, його можна буде переглядати як за допомогою Windows Media Player, так і за допомогою будь-яких інших плеєрів, що підтримують даний формат. 

За допомогою Movie Maker можна зробити коротенький фільм не тільки з відеокліпів, а й зі звичайних фотографій - пристойний слайд-фільм.



Відео "Основні можливості програми Movie Maker"


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Практична робота №7

Практична робота №3